Ulei vegetal tradițional din mentă japoneză

Yin-Yang ulei vegetal tradițional din mentă japoneză, 100% extract pur din plante, obținut prin distilarea vestitei plante de mentă japoneză, care creste exclusiv pe solurile vulcanice fertile din Japonia.

Planta crește până la o înălțime maximă de 7-12 cm și are frunzele mici. Conform experților, tocmai acestea sunt motivele pentru care acest soi are o aromă intensă și efectele sale sunt excelente, extrem de apreciate. Este denumită “Mica regină sălbațică” prîntre alte specii de pe această planetă. Deja mii de culegători le adună de pe pantele mari și din văile din “tronul regilor”, cum erau denumite de străbuni aceste părți ale vulcanului.

Pentru a obține un singur litru din această bijuterie prețioasă este nevoie de aproximativ 45 kg de plante proaspăt recoltate, care sunt distilate prin cea mai delicata metoda. Plantele recoltate sunt atent selecționate și preparate cu dragoste în uleiul vegetal tradițional Yin Yang, 100% distilat din plante unice, fără aditivi sau conservanți.

Proprietăți:

• antiseptic
• antibacterian
• odorizant
• răcoritor
• stimulator
• calmează și relaxează
• dizolvă expectorațiile
• reduce senzația de mâncărime
• ajută lar etragerea umflăturilor

• împrospătează
• respinge insecte mici târâtoare
• nu conține alcool, aditivi, chimicale, clorofilă, aromeartificiale,coloranți sau conservanți

Uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză este unic prin faptul că poate fi folosit extern (pentru masarea mușchilor sau coloanei vertebrale, corp, picioare …), intern sau prin inhalare. Uleiul Yin-Yang din mentă japoneză este recomandat la nivel mondial de către experți și specialiști ca: maseuri, terapeuți, fizioterapeuți, antrenori, sportivi și alpiniști. De multe ori s-a dovedit eficient în sporturi de iarnă, fotbal, tenis, arte marțiale, la fel ca și în drumetii, în băi de plante, în spa-uri, în îngrijirea corpului, în activitatea fizică, în munca sedentară, rigiditate, călătorii de lungă durată, camping sau de protecție naturală împotriva mușcăturilor de insecte.

Uleiul Yin-Yang din mentă japoneză este cel mai des folosit pentru masajul diferitelor părți ale corpului. Acesta este utilizat atât de către maseuri profesioniști în saloanele lor, cât și de către persoanele care au nevoie de alinare și nu au timpul sau posibilitatea de a vizita un specialist.

Sfaturi practice!
Nu este unsuros, nu conține grăsimi, nu conține alcool, prin urmare, poate fi folosit la masarea pielii, a părului și chiar aplicat pe îmbrăcăminte. Este complet absorbit în piele la scurt timp după aplicare. După aplicarea cu mâinile, nu vă frecați la ochi! A se va evita contactul cu ochii! În caz de contact cu ochii, clătiți cu multă apă!

Dureri de cap
Picurați 3 picături în palmă, frecați întâi mâinile între ele și apoi masați bine gâtul și coloana vertebrală în zona cervicală. Dacă durerea este mai puternică, folosiți o singură picătură pentru masajul tâmplelor. După câteva minute, veți simți în locul unde l-ați aplicat, o răcoare plăcută și prospețime. Acestea sunt semnele ca uleiul Yin-Yang începe să acționeze.

Dacă vă simțiți mușchii foarte încordați, legați pe locul dureros un bandaj imediat după masaj. Acesta relaxează mușchii, este foarte plăcut și ajută uleiul Yin Yang din mentă japoneză să acționeze mai profund și mai eficient! Puteți utiliza sub formă de compresă orice cârpă sau prosop înmuiate în apă călduță sau orice plasturi de căldură. Pentru un masaj relaxant și liniștitor, se amestecă câteva picături din uleiul Yin-Yang din mentă japoneză cu un ulei de masaj non-parfumat sau emulsie.

Ca o „terapie” după activitați sportive: Pentru relaxare, îngrijirea mușchilor sau la primul semn de oboseală, se aplică câteva picături înainte și după activitatea sportivă pe frunte, coapse și gambe.

Informații importante privind utilizarea și păstrarea uleiului tradițional Yin-Yang din mentă japoneză – va rugam să le urmați intocmai!

Nu este potrivit pentru copii mici, a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se evita contactul cu ochii și mucoasele.

Respectați întotdeauna cantitatea recomandată, mai ales pentru uz intern. (Doza zilnică maximă recomandată pentru uz intern este de 15 picături).

Vă rugăm să rețineți data de expirare.

A se pastra închis și numai în ambalajul original, nu se expune la temperaturi de peste 25 °C.

A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clățiti cu apă din abundență.

Imediat după utilizare, asupra pielii sensibile poate apărea roșeață. Dacă se întâmplă, atunci spălați pielea, iar roșeața va disparea.

în caz de neclaritați, consultați un specialist!

Uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză nu este un medicament, este un produs pe bază de plante naturale pure.